Bør du velge en lokal IT-leverandør?

Trenger man egentlig en lokal IT-leverandør?

All verdens programvare og tjenester finnes på nettet. Trenger man da en lokal IT-leverandør? Det kan se slik ut, og her kommer 7 tanker om hvorfor det er sånn:

1. Den gode dialogen

Du har krav til hvordan IT-løsningene skal fungere for å dekke din bedrifts behov.…

5 sikkerhetstips i førjulstiden

5 sikkerhetstips i førjulstiden

Julen er høytid for tradisjoner. Og tradisjonen tro vil det være svindelforsøk i førjulstiden. Her får du 5 sikkerhetstips som øker sjansene for en trygg og svindelfri desember.

1. Aktiver 2-faktor autentisering der det er mulig.

2-faktor (2FA, eller MFA) er en måte å verifisere pålogginger, og kontrollere at det gjøres av nettopp deg.…

Netthandel blogg

Driver du nettbutikk?

Ifølge DIBS sin rapport, Norsk e-handel, anslås nordmenns forbruk på nett til å være på hele 163,44 milliarder kroner i 2019. Får du din del av kaka?

Hvorfor handler nordmenn på nett? I følge rapporten oppga 37% pris som viktigste faktor, 35% sa bekvemmelighet, og 26% mente utvalg.…

Abacus logo

Velkommen til vår nye Rådgiver, Bjørg!

Bjørg Strugstad Harbø er vår nye Rådgiver og Prosjektleder, og vi er veldig glade for at hun valgte å bli en av oss! Hun blir en viktig bidragsyter i teamet, og ser frem til å hjelpe våre kunder med rådgivning og implementering av ny teknologi.

Abacus IT Support

Lønnsforum høst 2019

Er du forberedt på neste års utfordringer? I løpet av året er det mange store og viktige endringer på lønns- og personalområdet, som alle bedrifter blir berørt av.  Lønnsforum høst er et kurs som går over to dager. Du blir oppdatert på alle nye regler og prosesser, slik at du står godt rustet til en korrekt avslutning av 2019.…

Lønn i skyen

Lønn og HR i skyen

Stadig flere bedrifter oppdager fordelene skybaserte løsninger har. Også innen Lønn og HR. Lønnsanvarlig ønsker mindre administrasjon og mer automatikk. I tillegg hjelper smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte på mobilen, til å gjøre hverdagen enklere for alle ansatte.

Vi sikrer din Office 365-løsning

Vi sikrer din Office 365-løsning!

Office 365 er et arbeidsverktøy som gjør det enkelt å jobbe sammen i bedriften. Millioner av mennesker benytter disse løsningene hver eneste dag. De innebygde funksjonene i Office 365 inneholder et imponerende sett med teknologier for å berge tapte data, men som fullverdig backup kommer disse funksjonene sørgelig til kort.

Finans

Er du klar for SAF-T?

Er du klar for SAF-T? Fra 01.01.20 må ditt økonomisystem være klargjort for å kunne eksportere regnskapsdata til myndighetene i nytt XML-filformat. Visma-systemene har rutiner for dette, og trenger du bistand til å kommer i gang, så hjelper vi deg gjerne!

Vi inviterer til gratis frokostmøte etter Visma Update Byrå

I forbindelse med Visma Update Byrå i Bergen 30. oktober, ønsker vi å invitere til et frokostmøte påfølgende dag, torsdag 31. oktober. Frokostmøtet vil være en forlengelse av tema som presenteres på Visma Update Byrå, og er gratis for dem som har deltatt der.

Windows 7 – RIP

Då Windows 7 kom 22. oktober 2009, vart den lovprist som eit raskare, sikrare og meir brukarvennleg operativsystem enn dei tidlegare systema frå Microsoft. Det erstatta då Windows Vista, som vart sett på som ein flopp. For PC-produsentane vart Windows 7 ein standard og vart installert på dei fleste PCane.

Abonner på bloggen vår

Abonner på bloggen og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Ja, jeg vil abonnere

Fyll in eposten din, så sender vi deg jevnlige bloggoppdateringer.

Kategorier