Visma.net AutoInvoice

Visma.net AutoPay, enkel håndtering av inn- og utbetalinger

Visma.net Autopay er en automatisk bankløsning som ligger klar i ditt ERP system i dag. Fra ditt økonomisystem sender du remitteringer uten å logge på nettbanken for å sende og deretter godkjenne filen. Du slipper også å logge på nettbank for å hente returdata som du deretter leser inn i ditt økonomisystem.…

Visma.net AutoInvoice

Effektiviser og automatiser faktureringen med Visma.net AutoInvoice

Med Visma.net AutoInvoice får du en komplett fakturaløsning som dekker alle dine behov, inkludert sending og mottak av efaktura. All fakturabehandling foregår direkte i ditt økonomisystem, slik at både fakturering og fakturamottak går unna med noen få tastetrykk.

Mottak av faktura:

EHF-faktura: Med Visma Dokumentsenter og et oppsett i AutoInvoice, er du klar for mottak av EHF-faktura. Fordelene…

cyber-security

Økt cyber-kriminalitet mot ansatte på hjemmekontor

Diverse medier melder nå om økt cyber kriminalitet rettet mot ansatte på hjemmekontor. De kriminelle utnytter korona-situasjonen til å svindle bedrifter gjennom ulike tilnærminger som falske e-poster, SMS og telefonsamtaler.

Lavere sikkerhet på hjemmekontoret

Ikke alle har like stor sikkerhet i sitt hjem som på kontoret.…

informasjon om korona-virus

Informasjon om Korona-situasjonen

Vår tids største og viktigste nasjonale dugnad er i gang. Vi må alle ta del for å beskytte dem som er i risikogruppen. 

For oss i Abacus er det viktig å verne om våre kunder, våre samarbeidspartnere og våre ansatte. Vi har satt i verk en rekke tiltak for å begrense spredning av viruset og vi følger rådene fra lokale og nasjonale myndigheter.…

The best network

Viktigheten av nettverket i din bedrift – Vinn troféer!

Se for deg at du ønsker å beskytte dine data, brukere og bedriftens infrastruktur på best mulig måte, og likevel ha full kontroll og tilgjengelighet uansett hvor du er. Vi er nå inne i en tid hvor dagens arbeids løsninger er mye fokusert på «work-from-anywhere» prinsippet, og hvor flere og flere systemer blir digitalisert og flyttet ut til skyen.

artificial intelligence

Microsoft A.I – hva er greien, og hvordan påvirker det meg?

Og hvordan i allverden bidrar egentlig Microsoft til å redde den utrydningstruede snø-leoparden?

Kunstig intelligens, automatisering, algoritmer, A.I. Kjært barn har mange navn, og for den uinnvidde er det lett å gå seg vill blant alle begrepene. La oss derfor rydde opp litt før vi går videre: Når vi snakker om A.I.…

Årets partner hrm

Abacus er Årets Partner HRM hos Visma!

Forrige uke deltok vi på Visma Summit, en fantastisk dag med 700 mennesker fra Visma og deres forhandlere. Visma All-Stars 2019 ble kåret, og vi er overlykkelige over å være vinner av prisen Årets Partner HRM! Vi tok en prat med vår egen Marita Langhol, for å høre hva som ligger bak suksessen.

Vi har fått en ny Teknisk Rådgiver i Drammen!

Vi ønsker Christer Haagensen riktig velkommen til oss! Christer skal jobbe som Teknisk Rådgiver på vårt Drammenskontor. Han skal bistå våre kunder med drift og viderutvikling av deres IT-løsninger. Vi er veldig glade for at han valgte å bli én av oss!

5 sikkerhetstips i førjulstiden

Enorme forskjeller i ressursbruken i bedrifters økonomifunksjon

Den gjennomsnittlige økonomifunksjonen bruker nesten tre ganger så mye ressurser som de beste økonomifunksjonene. En undersøkelse gjort av revisjons- og konsulentselskapet PWC viser at de selskapene har den mest kostnadseffektive økonomifunksjonen er de med høyest grad av digitalisering. Store selskaper har en fordel framfor mindre og det varierer også fra bransje.

Avdelingsleder i Rogaland Jostein Gjerde

Velkommen til vår nye Avdelingsleder i Rogaland, Jostein!

Det gleder oss stort at vi har fått Jostein Gjerde med på laget! Jostein er ny Avdelingsleder på vårt kontor i Rogaland. En region som vi ønsker å utvikle oss i, både internt og markedsmessig. Han kjenner IT-bransjen fra tidligere, og er klar for å løfte Rogalands-bedrifter ut i skyen.

Abonner på bloggen vår

Abonner på bloggen og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Ja, jeg vil abonnere

Fyll in eposten din, så sender vi deg jevnlige bloggoppdateringer.

Kategorier