Abacus logo

Ny Rådgiver innen lønn og HR

Vi har fått en ny kollega! Line Thorsen begynte hos oss 1. oktober, og er allerede godt i gang i rollen som lønnsrådgiver. Hun er en utrolig positiv og smilende jente, i tillegg til at hun har lang erfaring innen lønnsfaget.

Driver du ikke med salg sa du

Driver du ikke med salg, sa du?

«Jeg jobber ikke med salg, jeg» Dette er noe jeg stadig vekk får høre når jeg er ute hos både nye og gamle kunder. «Bare vi gjør en god nok jobb, så kommer kundene til oss ved hjelp av jungeltelegrafen.»

Jeg hører også mange si: «Vi har våre faste kunder og de har vi full kontroll på – så vi trenger ikke noe salgs- eller kundestøttesystem».

Møt Dirkaft – vår nye trainee

Vi vokser og er stolte over å ha fått denne flinke fyren med på laget! Dirkaft Saleem er ansatt som Visma.net trainee. I tillegg til å følge traineeprogrammet hos Visma, skal han jobbe som ERP-rådgiver. Vi ønsker ham varmt velkommen!

Dirkaft er 24 år gammel og bosatt i Skjærviken, et tettsted i Fredrikstad Kommune.…

Møt vår Visma.net trainee, Beata

Vi er veldig glade for å kunne ønske Beata velkommen som Visma.net trainee hos oss! Hun er knyttet opp mot vårt kontor i Son, men blir mye å finne på Skøyen hos Visma. Her skal hun følge deres traineeprogram.

Beata kommer rett fra skolebenken på NMBU, hvor hun avsluttet sin utdannelse som siviløkonom rett før sommeren.…

Salgssjef Christin Grevstad Thielemann

Møt vår nye Salgssjef

Vi ønsker Christin Grevstad Thielemann hjertelig velkommen til oss i Abacus! Hun skal tré inn i rollen som Salgssjef, og vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen.

Christin er en glad og energisk jente, som passer godt inn i miljøet i Abacus.…

ABACUS_MILJO

AutoCollect – Integrert løsning mot Visma ERP systemer

Visste du at det er mulig å la Visma AutoCollect ta hånd om hele eller deler av innfordringsprosessen direkte i ditt Visma ERP System?

tastatur

Visma Global: tips om du benytter høy skjermoppløsning

Benytter du høy oppløsningen på skjermen din?
Når man kjører med høy oppløsning øker tekststørrelsen ofte til 150-200% og som et resultat av det blir tekststørrelsen i de fleste skjermbildene i Visma Global for store i forhold til dimensjonen på selve skjermbildet.

blogg vil verden vente på oss som har runda 50

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Jeg jobber som rådgiver i IT-bransjen. Dermed er jeg ute og snakker digitalisering hver dag. Jeg møter mange personer innen mange ulike bransjer, oftest mellomledere i godt voksen alder. Som meg selv.

Benytter du Visma Global eller Visma Business? Er du oppdatert?

Henger du med på oppdateringene eller er du på eldre versjon av ditt økonomisystem? Dersom du ikke er på siste versjon, anbefaler vi at du kontakter oss slik at vi får lagt en plan for oppdatering…

Visma Lønn: Håndtering av feriepenger

Nå nærmer det seg utbetaling av feriepenger. Les hvordan det gjøres i Visma Lønn.…

Abonner på bloggen vår

Abonner på bloggen og få ukentlige oppdateringer med aktuelle nyhetssaker.

Ja, jeg vil abonnere

Fyll in eposten din, så sender vi deg jevnlige bloggoppdateringer.

Kategorier