video-conference

R.I.P Skype for Business – Hello Microsoft Teams

Nå er det snart slutt for Skype for Business. Den 31.juli 2021 skrur Microsoft av denne løsningen som i en årrekke har vært brukt av både bedrifter og privatpersoner. Med Skype har Microsoft befestet sin rolle i markedet over lynmeldinger og digitale konferanser.

Tommy Lind Enger

Møt Tommy, vår nye utvikler

Utviklingsavdeling opplevde en stadig økende oppdragsmengde, og hadde behov for flere folk. Vi er derfor veldig glade for at Tommy Lind Enger har begynt hos oss. Han er allerede godt i gang med å løse utfordringer for våre kunder!

Hei Tommy, og velkommen!

Mørketallsundersøkelsen

Mørketallsundersøkelsen 2020

Mørketallsundersøkelsen 2020: Mange sikkerhetsbrudd oppdages tilfeldig

Mørketallsundersøkelsen 2020 er den 12. undersøkelsen om den digitale sikkerhetstilstanden i norsk næringsliv og noen offentlige virksomheter. Undersøkelsen er gjennomført av Oponionen på oppdrag av Næringslivets sikkerhetsråd. Rapporten viser at bedrifter som opplever sikkerhetsbrudd, ofte oppdager disse ved en tilfeldighet. 

Brannmur

Kampanje: To måneders gratis leie av brannmur

Sikre din bedrifts data: Nå tilbyr vi to måneders gratis leie av brannmur!

I Abacus IT er vi svært opptatt av sikkerhet. Og vi vet at hoveddøren til bedriftens nettverk er brannmuren. Derfor tilbyr vi nå alle bedrifter en ny brannmur med 2 måneders gratis leie!

microsoft 365 people

Oktober er nasjonal sikkerhetsmåned: Med fokus på en tryggere digital hverdag

NorSIS koordinerer Nasjonal Sikkerhetsmåned på vegne av Justisdepartementet. Det har de gjort hvert år i oktober siden 2011. Nasjonal sikkerhetsmåned er en kampanje som skal bidra til en tryggere digital hverdag for alle. Dette gjøres ved å tilby oppdatert informasjon om digital sikkerhet, skape bevissthet og dele erfaringer.