Feriepenger

Utbetaling av feriepenger 2020

Sommeren nærmer seg og det betyr utbetaling av feriepenger.

I henhold til ferieloven skal feriepengene utbetales i forbindelse med ferieavvikling. Det er midlertidig vanlig å utbetale feriepengene til de fastlønnede en fast måned i året, for eksempel i juni. Dette skyldes de fleste ansatte har sin hovedferie i løpet av sommermånedene.

Årets partner hrm

Abacus er Årets Partner HRM hos Visma!

Forrige uke deltok vi på Visma Summit, en fantastisk dag med 700 mennesker fra Visma og deres forhandlere. Visma All-Stars 2019 ble kåret, og vi er overlykkelige over å være vinner av prisen Årets Partner HRM! Vi tok en prat med vår egen Marita Langhol, for å høre hva som ligger bak suksessen.

Tone_elefanten

Jobber du med lønn? Les dette før du kontakter oss i januar

Januar er en travel måned for alle som jobber med lønn.

Benytter du deg av Abacus IT’s supporttjenester vil du i perioder, muligens, oppleve noe venting.
Vi anbefaler deg å melde inn saker direkte til support@abacus-it.no med mest mulig informasjon om det du lurer på.

Abacus IT Support

Lønnsforum høst 2019

Er du forberedt på neste års utfordringer? I løpet av året er det mange store og viktige endringer på lønns- og personalområdet, som alle bedrifter blir berørt av.  Lønnsforum høst er et kurs som går over to dager. Du blir oppdatert på alle nye regler og prosesser, slik at du står godt rustet til en korrekt avslutning av 2019.…

Lønn i skyen

Lønn og HR i skyen

Stadig flere bedrifter oppdager fordelene skybaserte løsninger har. Også innen Lønn og HR. Lønnsanvarlig ønsker mindre administrasjon og mer automatikk. I tillegg hjelper smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte på mobilen, til å gjøre hverdagen enklere for alle ansatte.