Reiseregningpapirblogg

Kast papirkvitteringene – behandle utlegg direkte på din mobiltelefon

Reiseregninger og utgifter er som regel forbundet med tidkrevende og kjedelig arbeid, manglende papirkvitteringer og feilregistreringer.
I tillegg kan det være lett å glemme å fylle inn nødvendig informasjon i henhold til regelverket.
Ved å digitalisere behandling og godkjenning av reiseregninger kan du og dine kolleger spare svært mye tid.

Store besparelser for deg og din bedrift

Norge fører vi omtrent 16 millioner reiseregninger og utlegg hvert år. For hver av disse som behandles elektronisk – og ikke papirbasert – vinner vi ti minutter. I sum innebærer det at norsk næringsliv kan frigjøre mer enn 1 500 årsverk til andre og bedre formål.

I en tid hvor vi er nødt for å øke produktivitet og jobbe smartere, er utlegg en av de mer effektive og enkle arbeidsoppgavene som kan digitaliseres.

Et godt eksempel er føring ved reise og bruk av ekstern transport. Visste du for eksempel at det er obligatorisk å fylle ut reisestrekning og formål på utlegg for taxi, eller andre transportutlegg? Ved månedens slutt kan slike detaljer være vanskelig å huske, og det tar unødvendig mye tid å lete frem denne informasjonen.

Jobb smartere ved å digitalisere dine utlegg

Ved å ta i bruk den nettbaserte løsningen Visma.net Expense kan du behandle utlegg når du vil, der du er. Kvitt deg med papirbunken, jobb smartere og opplev en enklere hverdag. Visma.net Expense kan brukes frittstående eller integreres med Vismas lønnssystemer.

Registrer utlegg på mobilen

Ved å ta i bruk appen Visma Attach kan du ta bilde av bilagene dine så snart du får de i hånden. Bilaget legges på denne måten direkte inn i Visma.net Expense sammen med nødvendig informasjon om reise eller utlegg.

Noen tastetrykk senere er en elektronisk reiseregning registrert og klar for godkjenning. Du trenger ikke å spare på papirkvitteringen. Programvaren kan også integreres med løsninger som sporer bilkjøring via GPS.

Effektiviser i dag

Originalitetskravet for reise- og utleggsregninger ble opphevet i 2014. Det er svært store besparelser for bedriften og alle forhold ligger til rette for å digitalisere. Det er på tide å kaste papirkvitteringene i søpla en gang for alle.

Ønsker du å vite mer om muligheten med å kaste papirkvitteringene og jobbe smartere?
Kontakt oss på support@abacus-it.no eller telefon 40001850.
Du kan også få en rask titt på løsningen her