Salgssjef Christin Grevstad Thielemann

Møt vår nye Salgssjef

Vi ønsker Christin Grevstad Thielemann hjertelig velkommen til oss i Abacus! Hun skal tré inn i rollen som Salgssjef, og vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen.

Christin er en glad og energisk jente, som passer godt inn i miljøet i Abacus.…

blogg vil verden vente på oss som har runda 50

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Jeg jobber som rådgiver i IT-bransjen. Dermed er jeg ute og snakker digitalisering hver dag. Jeg møter mange personer innen mange ulike bransjer, oftest mellomledere i godt voksen alder. Som meg selv.

Digitalisering blogg av stein arne, rådgiver i Abacus

Digitalisering, digital transformasjon – eller rett og slett omstilling?

De fleste i næringslivet er klar over at måten vi driver våre virksomheter i dag, ikke vil være den samme om få år. De teknologiske nyvinningene som kommer susende byr på mange muligheter, men de forutsetter også at man har et annet tankesett enn hva man har hatt tidligere.

Abacus-IT--home-banner

Visma Global: delta på Webinar og se hvordan du kan forenkle purre og inkassoarbeidet ved å ta i bruk AutoCollect som allerede ligger i ditt system

Visma Global AutoCollect er en automatisert purre – og inkassoløsning som ligger innebygd i ditt ERP system.
Du kan velge om du ønsker å automatisere hele eller deler av innfordringsprosessen. Les mer

VIPPS faktura og eFaktura

I går offentliggjorde VIPPS og NETS at samarbeidet dem imellom nå er enda tettere. Det betyr at eFaktura og VIPPS Faktura vil dele mottatte fakturaer med hverandre, slik at mottaker selv kan velge hvor de vil betale regningene sine.  Det blir lettere for forbrukerne å betale flere regninger i tide og man slipper å taste KID-nummeret. Les mer