Årets partner Visma.net Payroll 2020

Vi ble Årets partner Visma.net Payroll 2020!

Visma arrangerer årlig Partner Kick-Off, blant annet med premiering av partnere som har utmerket seg. Vi er overlykkelig over at vi atter en gang er kåret til årets partner innen Visma.net Payroll! Kåringen er basert på vekst innen skybasert lønn, nye kunder, og vår satsning på området.

Hvordan kan du som regnskapsbyrå bidra til økt lønnsomhet blant byråets klienter?

Etter å ha jobbet i mer enn 20 år som konsulent og rådgiver innenfor ERP-verden så har jeg lært meg mye om prosesser og løsninger. Kort oppsummert vil jeg si at jeg gjennom årene har blitt en teknologientusiast som brenner for effektivisering, digitalisering og automasjon.

Visma Global

Visma Global versjon 15 er her

Dersom du ikke har installert versjonen, anbefaler vi sterkt at du gjør dette nå. For å sjekke hvilken versjon du har så velger fra meny: «Hjelp – om Visma Global”.

Flere av våre kunder opplever nå å få bokettersyn og blir bedt om å sende SAF-t eksport til skatteetaten.

Integrert e-handelsløsning for Visma.net ERP

Bokfører du oppgjøret manuelt? Da kaster du bort tiden! Nå finnes en løsning som automatiserer hele bokføringsprosessen. Løsningen er perfekt for bedrifter som driver med salg, enten det er gjennom nettbutikk eller fysisk betalingsterminal.

Et «must have» for nettbutikker

Endelig kan bokføringen av korttransaksjoner helautomatiseres.

Guro er vår nye ERP-rådgiver

Guro Brynestad er over gjennomsnittlig glad i ku, og i å reise. Hun har jobbet som konsulent i eget foretak, men er nå glad for å dele hverdagen med kolleger i Bergen. Vi synes det er stor stas å ha fått en ny Abacuser!