Nytt grunnbeløp i folketrygden

Grunnbeløpet i folketrygden som gjelder fra 1. mai 2020 er nå publisert.
Nytt grunnbeløp er kr 101 351,- Les mer

Sverre Skjauff NHHS

Morgendagens ledere valgte en fremtidsrettet økonomiløsning

Norges Handelshøyskoles Studentforening jobbet manuelt og tungvint i sitt gamle økonomisystem. Økonomiansvarlig i foreningen, Sverre Skjauff, ønsket å digitalisere økonomifunksjonen og bytte til en fremtidsrettet løsning. Valget falt på Visma.net Finacials og Visma.net Payroll. Med Abacus på laget har de nå landet første fase, og er strålende fornøyde med både løsning og leveransen. 

Øyvind Larsen - ny administrerende direktør i Visma Software

En 360 graders reise i Visma Software

Øyvind Larsen startet sin karrière som trainee i Visma Software i 2007, og har siden den gang hatt en formidabel reise i organisasjonen. Nå overtar han stafettpinnen som administrerende direktør etter Erlend Sogn. Vi tok en prat med ham om veien videre. 

Håkon Jørgensen

Vi har fått ny Visma.net Trainee

Håkon Jørgensen er siste skudd på Abacus-stammen. Han starter som Visma.net trainee på hovedkontoret i Son, før han flytter vestover til Bergenskontoret. 

Så gøy med en ny kollega, velkommen til oss! Aller først, hvem er Håkon egentlig? 

Jeg er en fyr på 22 år som kommer fra Våler, utenfor Moss.

Abacus IT helsesjekk

Vi sjekker helsen til ditt IT-utstyr!

 

Hvordan står det til med helsen til ditt IT-utstyr? For å være trygg på at sikkerheten er ivaretatt, bør man sjekke utstyret jevnlig. På den måten sikres bedriftens data mot utenforstående trusler. 

De fleste arbeidsplasser har store mengder IT-utstyr. Det kan være datamaskiner, printere, skjermer, switcher, firewall, trådløse aksesspunkter, og gjerne enda flere enheter.