Vi sikrer din Office 365-løsning

Vi sikrer din Office 365-løsning!

Office 365 er et arbeidsverktøy som gjør det enkelt å jobbe sammen i bedriften. Millioner av mennesker benytter disse løsningene hver eneste dag. De innebygde funksjonene i Office 365 inneholder et imponerende sett med teknologier for å berge tapte data, men som fullverdig backup kommer disse funksjonene sørgelig til kort.

Finans

Er du klar for SAF-T?

Er du klar for SAF-T? Fra 01.01.20 må ditt økonomisystem være klargjort for å kunne eksportere regnskapsdata til myndighetene i nytt XML-filformat. Visma-systemene har rutiner for dette, og trenger du bistand til å kommer i gang, så hjelper vi deg gjerne!

Vi inviterer til gratis frokostmøte etter Visma Update Byrå

I forbindelse med Visma Update Byrå i Bergen 30. oktober, ønsker vi å invitere til et frokostmøte påfølgende dag, torsdag 31. oktober. Frokostmøtet vil være en forlengelse av tema som presenteres på Visma Update Byrå, og er gratis for dem som har deltatt der.

Abacus logo

Ny rådgiver innen Visma.net ERP

Vi vokser videre! Agathe Bjelland har trådt inn i stillingen som Rådgiver og Prosjektkoordinator innen Visma.net ERP. Her skal hun hjelpe våre kunder i deres reise til skyen, og bidra til å forenkle og forbedre deres jobbhverdag. Vi ønsker henne hjertelig velkommen til oss!

Abacus logo

Ny Rådgiver innen lønn og HR

Vi har fått en ny kollega! Line Thorsen begynte hos oss 1. oktober, og er allerede godt i gang i rollen som lønnsrådgiver. Hun er en utrolig positiv og smilende jente, i tillegg til at hun har lang erfaring innen lønnsfaget.