Er du klar for å løfte din bedrift ut i skyen?

De fleste av oss har hørt begrepet «i skyen». Men hva betyr det egentlig? Og når er man klar for å flytte bedriftens forretningsprosesser over i skyen?

Hva er skyløsning?

Enkelt forklart er en skyløsning IT systemer som leveres via internett. For de fleste av oss har vi benyttet ulike funksjoner i skyen i en årrekke, blant annet til musikk, filmer og lagring av bilder. Bedrifter har også begynt å vende hodet mot skyen. Ved å flytte forretningssystemene ut, jobber man enkelt via internett. Økt tilgjengelig og fleksibilitet er noen av fordelene.

Hvorfor flytte til skyen? 

Dine systemer vil alltid være tilgjengelig så lenge du har tilgang til internett. Det innebærer at man kan jobbe når man vil, fra hvor man vil, og fra hvilken plattform man ønsker (telefon, nettbrett, pc). Dette gir økt fleksibilitet til din bedrift og dem som jobber i systemene. I tillegg slipper man kostbare oppdateringer. Med programvare levert via skyen, har du alltid tilgang til siste versjon. Dermed er det ikke lenger behov for konsulenttimer, og man slipper kostbar nedetid. Skyløsninger leveres som abonnements tjenester og du har derfor god kontroll på kostnadene. Det er lett å justere opp eller ned på brukere, moduler o.l.

Hvordan komme opp i skyen?

For å sikre deg en behagelig overgang til skyen, er det viktig å starte med en analyse av nådagens situasjon. Hvilke systemer kan flyttes? Når bør det gjøres? Våre rådgivere vil hjelpe deg i denne prosessen. Vi lanserer nå tre ulike tilbud for deg som vurderer reisen til skyen; Samtale med reiseleder, Economy billett eller Business Class:

  • Samtale med reiseleder er et skypemøte med en av våre rådgivere hvor det avdekkes hvorvidt man er klar til å starte reisen. Dette passer for deg som er usikker på om skyen er veien å gå.
  • Dersom du ønsker en konkret reiseplan, bestiller du Economy billett. Planen mottar du etter en gjennomgang av bedriftens nåværende applikasjoner.
  • Business class er for deg som ønsker en full gjennomgang av bedriftens prosesser og nåværende programvare. Vår rådgiver vil, i fellesskap med nøkkelpersoner i organisasjonen, foreta en grundig analyse som bunner ut i en konkret reiseplan med tilhørende tidsaspekter.   

Len deg tilbake i setet og la Abacus ta deg ut i skyen

Stadig flere bedrifter ser klare fordeler med å løfte hele, eller deler av forretningsvirksomheten ut i skyen. For de fleste betyr det reduserte kostnader, økt tilgjengelighet og økt konkurransekraft. Morgendagens arbeidstakere har vokst opp med den fleksibiliteten og tilgjengeligheten skyløsninger gir, og vil ha tilsvarende forventninger til arbeidsgivers systemer. Om du ønsker å starte reisen mot skyen, anbefaler vi at du bestiller en samtale eller billett hos oss

Vi har fokus på gode løsninger, lave kostnader og sikkerhet. 

 

Kontakt oss: Hjemmeside I abacus@abacus-it.no I Tlf: 4000 1850