Teamleder Visma Global

Møt Greger – Visma Global sin største fan

Mange av våre kunder benytter Visma Global, og de fleste av disse kjenner vår entusiastiske teamleder, Greger Stang. Greger er utdannet logistikkøkonom, og har lang erfaring innen logistikk og produksjon. De siste årene har han spisset sin kompetanse innen regnskap, da spesielt merverdiavgift og innførsel. Han er meget engasjert i det han har tro på. Og det er ikke vanskelig å merke en boblende entusiasme rundt Visma Global og mulighetene i systemet.

– Rent bort sett fra at Visma Global er et flott ERP system, er dets aller største styrke at det har eksistert i mange år. Løsningen har god bredde og støtte i standard logistikk- og økonomifunksjoner. Noen vil vel ha det til at dette ikke er det mest fremtidsrettede ERP systemet, men jeg må si meg uenig. Visma Global er riktignok et godt modnet produkt, som er finslipt over tid. Men det er meget solid når det gjelder funksjonalitet og løsninger. Kanskje spesielt innen regnskap, men også for enklere logistikk.

Hybride løsninger

Greger mener de mange skybaserte tilleggsproduktene gjør Visma Global til et meget effektivt system. 

– Med dagens hybridløsning, som vi liker å kalle mellomfasen med det skybaserte og jordbaserte, har vi har fått brukervennlige og effektiviserende løsninger fra Visma.net integrert med Visma Global. Etter min mening er man da veldig godt rustet for fremtiden. 

– Kombinasjonen Visma Global og Visma Document Center bidrar ikke bare til en papirløs bilagsflyt, men du får et sømløst system mellom dine bilag og økonomisystem. Visma.net Autoinvoice tar over jobben med å sende fakturaer om det er EHF, epost, eller brev. Løsningen sørger også for at alle dine inngående bilag blir levert rett i Visma Document Center, ferdig tolket og kontert. Via Autoflow sendes de til attestering/godkjenning hos riktig person, helt automatisk og sømløst. Godkjenning og attestering gjøres enkelt på mobil eller nettbrett med Visma.net Approvel. Tiden hvor attestanters fravær eller ferie satte stopper for godkjenningsflyten er forbi. Dette gjøres nå enkelt via mobile flater, når og hvor som helst.

Med Visma.net Autopay automatiseres hele prosessen når det gjelder betalingsformidling ut og inn i din Visma Global, og du sitter kun og håndterer oppgaver automatikken ikke skal ta hånd om. Og Visma.net AutoCollect håndterer dine fordringer og purringer. Med disse løsningene automatiseres rutineoppgavene, og du kan bruke tiden på andre og mer viktige oppgaver, avslutter Greger. 

Ønsker du å høre mer om mulighetene i din Visma Global løsning? Ta gjerne kontakt med Greger på telefon 900 21 039 eller send ham en mail: greger@abacus-it.no