Salgssjef Christin Grevstad Thielemann

Møt vår nye Salgssjef

Vi ønsker Christin Grevstad Thielemann hjertelig velkommen til oss i Abacus! Hun skal tré inn i rollen som Salgssjef, og vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen.

Christin er en glad og energisk jente, som passer godt inn i miljøet i Abacus. Hun er et tallmenneske, men likevel glad i mennesker:-) En perfekt kombinasjon i rollen som Salgssjef, med ansvar for både budsjett og salgsteamet.

Vi tok en prat med Christin, og lurte først og fremst på hvorfor hun ønsket å jobbe hos oss. – «Etter mange år i Hoist Group, hvor jeg har jobbet både med salg og som daglig leder, var det på tide å gjøre noe nytt. Jeg har alltid vært fascinert av systemløsninger. På Facebook så jeg at Abacus skulle ha et frokostseminar i min hjemby Drammen, så dit dro jeg. Engasjementet, faget og firmaet fanget meg, og jeg tenkte: Her har jeg lyst til å jobbe! 4 måneder senere fikk jeg tilbud om jobb som salgssjef – det var helt fantastisk!», forteller hun.

Så, hva gleder Christin seg mest til i den nye jobben? – » Jeg gleder meg til å kunne lære noe nytt, og kunne få lov til å bidra til fortsatt vekst i Abacus. Men mest av alt gleder jeg meg til å møte, og få jobbe sammen med, mye bra folk!», avslutter hun.

Du har jobbet med både salg og ledelse tidligere, kan du fortelle litt mer om hva du har gjort før du startet hos oss? – «Jeg har jobbet mye i hotellindustrien. Var noen år på hotell, hvor jeg drev med alt fra regnskapsføring til installasjon og support av bookingsystemer. I 2001 startet jeg i Hoist Group, som da skulle i gang med å levere bookingssystemer til hotell-bransjen. Det ble starten på en fantastisk reise, hvor vi gikk fra å være 3 personer til å bli over 50! Og med en omsetning som steg fra 10 til 180 millioner. Men da jeg passerte 50 år, ønsket jeg å gjøre noe nytt. Og så kom jeg hit.»

Privat er Christin gift med Gustav og har to voksne bonusbarn, i tillegg til en Gordon Setter. Hun lever et aktivt liv, og er mye på farten. – «Jeg er en gammel håndballspiller, og liker fortsatt å trene. Det blir mest løping og treningssentre. I tillegg synes jeg turer i skogen, eller på fjellet, er fint. Ellers er jeg glad i å ta bilder, reise og være sammen med gode venner. Jeg liker å bry meg.» Og vi liker at Christin har blitt en Abacuser, og ser frem til å bli bedre kjent med henne. Dersom du ønsker å kontakte Christin, kan du nå henne på telefon 480 54 012.