Møt vår nye Salgssjef, Kristoffer Faller

Salgssjef med lang erfaring

Kristoffer Faller er ny Salgssjef hos Abacus IT. Han har lang erfaring fra salg, som startet ved at han solgte barnebøker på dører. På slutten av 80-tallet gikk Kristoffer videre til salg av kassaregistre og har fulgt utviklingen til dagens moderne datakasser, og smarte betalingsløsninger. I denne perioden deltok han i utvikling, salg og lansering av online kasseløsninger. 

Kristoffer har også erfaring fra salg av serverløsninger, med tilhørende konsulenttjenester. Her inngår også online backup, samt ASP. I tillegg har han jobbet tett med utenlandske leverandører som ASUS, Citizen, Intel og Sanyo. Han har diverse sertifiseringer fra Microsoft og Intel. Til Abacus kom han fra stillingen som Salgsleder Data hos H. Ødegaard, hvor han har hatt ansvar for salg og konsulenttjenester. Han startet jobben som salgssjef i Abacus 1. februar, og vi ser frem til bli godt kjent med ham.  

Trives i en hektisk hverdag

Kristoffer er en aktiv person som trives med en travel hverdag. Han har stor interesse for nye produkter og produktområder, en egenskap han garantert får brukt for hos Abacus:-) At han synes utfordringer gir en mer spennende hverdag er også en styrke i vår bransje. Med mange kunder i ulike bransjer og en stor produktportefølje, er det mye nytt å sette seg inn i.

På hjemmebane er det også et høyt aktivitietsnivå. Kristoffer og hans kone Kari, har to sønner på 15 og 19 år, i tillegg til den langhåret dachsen, Stine. De bor på, og driver Faller, en slektsgård i Fetsund. På gården driver de med jord- og skogbruk på hobbybasis. I tillegg er jakt og friluftsliv høyt prioritert, gjerne på hytten i Fredrikstad. 

Vi er veldig glade for at Kristoffer har blitt en av oss, og vi er sikre på at han vil være en viktig bidragsyter i vår organisasjon. Dersom du ønsker å kontakte Kristoffer, kan du gjerne sende ham en mail på kristoffer@abacus-it.no.