Møt Dirkaft – vår nye trainee

Vi vokser og er stolte over å ha fått denne flinke fyren med på laget! Dirkaft Saleem er ansatt som Visma.net trainee. I tillegg til å følge traineeprogrammet hos Visma, skal han jobbe som ERP-rådgiver. Vi ønsker ham varmt velkommen!

Dirkaft er 24 år gammel og bosatt i Skjærviken, et tettsted i Fredrikstad Kommune. Han har nylig fullført en bacholergrad innen Markedsføring og Salgsledelse på Høyskolen Kristiania i Oslo. Han forteller at utdannelsen har gitt ham god innsikt i hvordan disse to fagfeltene henger sammen: «Mens selgere tidligere «pushet» produkter og tjenester på kunden, er man i dag mer opptatt av å avdekke kundens behov. Man fungerer som en rådgiver, og finner den beste løsningen basert på dette behovet. Dette gir store fordeler for selger, men ikke minst for kunden som handler». I tillegg til utdannelsen jobbet han som Merkevareambassadør hos We are Live, der hovedoppgaven var å markedsføre nye merkevarer ut til markedet.

I fjor høst dro Dirkaft til Krakow hvor han startet som Customer Success konsulent hos Visma. «I Visma var det allerede stor satsing på Visma.net ERP. Som Customer Success konsulent skulle vi være en del av et nyoppstartet team som skulle sørge for trygge reiser ut i skyen for Visma.net brukerne. Dette skal jeg fortsette med hos Abacus. Her vil jeg jobbe som ERP-rådgiver innen Visma.net, og skal bidra til å gi kundene en enklere og mer automatisert hverdag. For å kickstarte min karriere hos Abacus skal jeg være en del av Visma sitt traineeprogram. Har vil vi få økt kompetanse om Visma.net, i tillegg til å skape relasjoner til erfarne konsulenter og andre traineer», forteller han.

Så hva gleder Dirkaft seg mest til i jobben hos oss? «Det går mot en ny tid i arbeidslivet, der Abacus og andre Vismaforhandlere fokuserer på å flytte norske bedrifter ut i skyen. For mange blir dette en helt ny måte å jobbe på. Det vil bli en spennende utfordring å flytte bedrifter fra de tradisjonelle systemene og over på skyløsninger. Det er en utfordring som motiverer meg, og jeg gleder meg masse til å ta del i denne reisen», avslutter Dirkaft.

Dirkaft er en driftig fyr som allerede har rukket å få meget gode tilbakemeldinger på sitt arbeid hos Visma. Alle kunder som hadde kontakt med Customer Success ble bedt om å gi score på samtalen, og Dirkaft oppnådde meget gode resultater på disse undersøkelsene. Han ble da også etterhvert nestleder og Supervisor på sitt team. Vi er sikker på at våre kunder kommer til å bli like fornøyde med jobben han vil gjøre hos oss:-)

Dersom du vil ta en prat med Dirkaft, kan du sende ham en mail: dirkaft.saleem@abacus-it.no. I tillegg til ERP og skyløsninger, snakker han gjerne om fotball, eller sport generelt:-)