Møt vår Visma.net trainee, Beata

Vi er veldig glade for å kunne ønske Beata velkommen som Visma.net trainee hos oss! Hun er knyttet opp mot vårt kontor i Son, men blir mye å finne på Skøyen hos Visma. Her skal hun følge deres traineeprogram.

Beata kommer rett fra skolebenken på NMBU, hvor hun avsluttet sin utdannelse som siviløkonom rett før sommeren. Hun har tatt spesialisering innen strategi, organisasjon og ledelse. Hos oss skal hun følge et trainee-program hos Visma, i tillegg til å arbeide som ERP-konsulent. Vi gleder oss!

Vi ønsket å bli litt bedre kjent med denne blide jenta, og lurte på hva hun synes om å komme til Son? «Eg flytta inn til Son for snart 2 veker sidan, så ein kan seie at eg er passe fersk i området. Trivs så langt godt, og denne vesle perla på austlandet veks på meg. Opphavleg kjem eg frå ei lita bygd på Sunnmøre som heiter Hildre, så eg er glad for å endeleg ha kort veg til sjøen igjen etter 5 år på Ås», sier hun.

Kan du fortelle litt mer om hva du skal gjøre hos oss, og hva du gleder deg til med jobben? – » I Abacus skal eg jobbe som ERP-rådgjevar innan plattformen Visma.net ERP. Her kjem eg til å bistå i oppgåver med å forenkle og automatisere arbeidsprosessane til kunden, og tilby trygge reiser ut i skya. Eg blir ein del av traineeprogrammet til Visma, kvar vi får opplæring av ekspertar på sine felt. I tillegg vert det kjekt å byggje relasjonar med traineeane frå dei andre partnarbedriftane. Gjennom traineeopphaldet ved Abacus gleder eg meg mest til å lære mykje nytt, møte interessante kundar, og få nye utfordringar som vil utvikle mine ferdigheiter som rådgjevar. Eg gleder meg også til å bli betre kjent med mine arbeidskollegaer, som så langt verkar som ein veldig kunnskapsrik, hjelpsam og artig gjeng», avslutter hun.

Vi lurte også på om hun har noe arbeidserfaring fra tidligere: «Mi arbeidserfaring har eg frå ulike sommarjobbar. Her har eg jobba innan standardiseringsarbeid, kontorarbeid, og som gardshjelp heime. Det siste året har eg vore øvingslærar ved studieplassen. I tillegg var eg engasjert som forskingsassistent i prosjektet tilknytt masteroppgåva mi».

På fritiden liker Beata å trene, gå i naturen, og være med venner. Hun er en meget habil Mariokart 8-sjåfør og liker godt å lese fantasybøker. Hun er også veldig glad i sine to abonnementer på Netflix og HBO. Vi gleder oss til å følge Beata gjennom traineeperioden, og videre som ERP-rådgiver! Ønsker du en prat med henne? Da kan du kontakte henne per mail: Beata.Farstad@abacus-it.no.