Abacus logo

Ny Rådgiver innen lønn og HR

Vi har fått en ny kollega! Line Thorsen begynte hos oss 1. oktober, og er allerede godt i gang i rollen som lønnsrådgiver. Hun er en utrolig positiv og smilende jente, i tillegg til at hun har lang erfaring innen lønnsfaget. Med andre ord, en perfekt kombinasjon for en rådgiver!

For flere av oss er Line et kjent ansikt, siden hun har jobbet hos en kunde av Abacus i flere år. Nå har hun blitt vår kollega, noe vi er veldig glade for. Line skal jobbe som rådgiver, og hjelpe våre kunder med alt fra oppsett, implementering, og support av våre løsninger. I tillegg skal hun holde kurs. Vi tok en prat med Line og ba henne fortelle litt om hva hun gleder seg mest til i den nye jobben:

Godt samhold og humør

«Jeg gleder meg til å bli en del av Team Abacus, det virker som det er et utrolig godt samhold på arbeidsplassen. Og en god porsjon humor, «, sier hun med et smil.

«Som tidligere kunde av Abacus, har jeg alltid vært imponert over de dyktige konsulentene og teknikerne som jobber her. Jeg gleder meg også til å jobbe med skybaserte løsninger, både lønnssystemet Visma.net Payroll, og andre skyløsninger innen lønn og HR. Fagfeltet blir stadig mer digitalisert, og jeg gleder meg til å hjelpe Abacus sine kunder på reisen opp i skyen», forteller hun.

Lang erfaring innen lønn og HR

Hva har du jobbet med før du begynte hos oss? «Jeg kom fra en jobb hos et regnskapskontor i Bergen, hvor jeg har jobbet i 15 år med lønn og HR. Før det jobbet jeg for den danske butikkkjeden Bestseller, som butikksjef hos Vero Moda. Der hadde jeg ansvar for regnskap, budsjett og personalet», sier Line.

Line er gift og har to barn, en gutt på 16 og en jente på 18 år. Hun er en sporty og livlig jente, som ofte er å finne på hytten på Voss. «Jeg liker veldig godt å gå på langrennski i den nydelig fjellheimen.

Om jeg ikke er der med familien, tar jeg gjerne med venninner dit. Da koser vi oss med god mat, og det blir mye latter. Det gir meg energi og påfyll. Ellers er jeg en ivrig fotballsupporter. Jeg liker å se min sønn spille kamp, eller gå på Brann Stadion. Tidligere spilte jeg også fotball selv, men ga meg som damespiller da jeg var 22 år. Jeg er også veldig glad i å gå på fjellet. Etter at sherpaene bygget trapper opp til Ulriken, er jeg ofte å finne på Ulrikens topp»

Line har også vært en ivrig løper, og har løpt hele 5 full-maraton! «Jeg har trent mye løping i hele Bergens-området, men dessverre blir løping på asfalt for hardt nå, så jeg har gått over til å gå i fjellet. Men det har vært enormt gøy å løpe maraton. Det gir en utrolig god mestringsfølelse når man kommer i mål etter 4,2 mil.» Vi er imponert over vår ny kollega, og er sikker på at mange av kundene våre også kommer til å bli det. Ønsker du å komme i kontakt med Line, kan du sende henne en mail på line@abacus-it.no.