Abacus logo

Ny rådgiver innen Visma.net ERP

Vi vokser videre! Agathe Bjelland har trådt inn i stillingen som Rådgiver og Prosjektkoordinator innen Visma.net ERP. Her skal hun hjelpe våre kunder i deres reise til skyen, og bidra til å forenkle og forbedre deres jobbhverdag. Vi ønsker henne hjertelig velkommen til oss!

Stadig flere ser fordelene IT-systemer i skyen gir, og løsninger innen ERP er intet unntak. Derfor ønsker vi å styrke vårt team innen skybasert ERP, og Agathe er et velkomment tilskudd i gjengen. Så hvem er Agatha? «Jeg er 41 år gammel og bor på Askøy utenfor Bergen, sammen med min mann og våre tre barn på 10, 8 og 5 år. For tiden holder vi på å bygge hus, og vi gleder oss stort til det står ferdig til neste år!»

Tidligere erfaringer

Hva har du gjort før du kom til oss i Abacus? «Jeg har en mastergrad innen Økonomi og Administrasjon fra internasjonale universiteter i Australia og Skottland. Første del av karrièren jobbet jeg som Key Account Manager i Berg-Hansen Forretningsreiser. Den gangen gikk reiselivsbransjen gjennom en stor digitaliserings-bølge. Jeg jobbet sammen med norske og internasjonale kunder med å forbedre selskapets reisevirksomhet. Det innebar utvikling av reisepolicy, standardisering og digitalisering av prosesser, sikre bedre styring, samt realisering av kostnadsbesparelser», forteller hun.

«I 2012 fikk min mann, som jobber i Equinor, muligheten til å jobbe i Houston, Texas. Vi tok med oss våre 2 barn og ble i Texas i 4 herlige år. Der borte fikk jeg en unik mulighet til videreutdanning, og brukte disse årene på å ta en Master i Business Administration. Samtidig fikk vi vårt tredje barn, Maja. Etter 4 innholdsrike år var det på tide å flytte hjem til Bergen. Da begynte jeg som Key Account Manager i itslearning AS.  Her jobbet jeg med kommuner og fylkeskommuner med oppfølging av læringsplattformen, med fokus på opplæring, økt bruk og kontinuerlig forbedring. Her ble det også mye jobb med offentlige anbud. Det siste året, før jeg begynte hos Abacus, jobbet jeg i Martela AS. Her jobbet jeg i tverrfaglige salgs- og prosjektteam mot private og offentlige kunder.»

Klar for nye utfordringer

Hva gleder du deg til i jobben hos Abacus? «Jeg gleder meg veldig til å lære noe nytt, og bli god på et system som representerer fremtiden. Jeg ser frem til å kunne støtte og hjelpe kunder til å forenkle og forbedre egen jobbhverdag. Ikke minst gleder jeg meg til å bli en del av et godt arbeidsmiljø, med utrolig mange hyggelig og flinke folk!», sier Agathe.

Aktiv fritid

På fritiden liker Agathe å trene, gjerne løping. I tillegg liker hun å gå på fjellet med familien, reise, og være sammen med gode venner. Vi lurer på om det noe er noe hun har gjort som hun er spesielt stolt over? «Jeg er selvsagt stolt av de tre barna mine, Jonas, Ada og Texasjenten Maja. I tillegg er jeg veldig glad for at jeg og min mann, Ole Petter, reiste mye rundt i verden før vi ble foreldre. Vi studerte i Melbourne, Australia, i tre år. Vi brukte enhver anledning til å se mest mulig av Asia, Sør- og Mellom Amerika. Det har gitt oss mange gode minner.»

Er det noe du har lyst til å nevne før vi runder av? «Jeg har en tvillingsøster som heter Cecilie. Mange vil nok si at vi er veldig like. Så det er nok lett å ta feil om man kun treffer én av oss», avslutter hun. Ønsker du å komme i kontakt med Agathe, kan du sende henne en mail på agathe@abacus-it.no.