Møt vår nye prosjektleder – Anthony

Ny prosjektleder hos Abacus IT

Vi ønsker Anthony Hatzistavrou velkommen som vår nye kollega. Anthony skal jobbe som prosjektleder hos Abacus IT, i hovedsak med Visma.net ERP. Han skal i tillegg ha ansvar for implementering av Visma Severa og Visma SuperOffice.

Lang erfaring innen IT prosjekter

Anthony har 17 års erfaring som konsulent, rådgiver og prosjektleder med ansvar for implementering av IT-prosjekter, både i Norge og internationalt. Han har jobbet innen ulike bransjer som olje, bygg, og industri. Som Prosjektleder for et av Skandinavias største IT-selskaper, hadde han totalansvar for leveranser av Microsoft Dynamics’ NAV prosjekt innen varehandel.

Trives i et aktivt miljø

Anthony ser frem til å komme igang med jobben hos Abacus og forteller at han motiveres av å jobbe i et aktivt miljø med muligheter for  å se utvikling og skape resultater. – Jeg liker å jobbe strukturert, sette mål, og jobbe etter tidsfrister. Jeg er opptatt av god kommunikasjon og samarbeid som suksessfaktorer for et vellykket prosjekt. Og sist, men ikke minst, ser jeg frem til å bli godt kjent med nye kolleger og kunder.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med Anthony og er glade for å ha ham med på vårt team.