Nye tjenester fra Abacus IT

Vi har nå lansert to nye tjenester i vår portefølje; Abacus Fix IT og Abacus IT Nett. 

Med vår tjeneste, Abacus Fix IT, tar vi det totale ansvaret for din PC-park. Vi sørger for at utstyret til enhver tid er oppgradert, stabilt og med god ytelse. Gjennom overvåking og oppdateringer ser vi til at sikkerheten blir ivaretatt. Og dersom uhellet likevel skulle inntreffe, renser vi utstyret for virus. 

Med Abacus Fix IT sparer du og din bedrift både tid og ressurser. Vi sørger for at du har en enkel og velfungerende hverdag, med en PC-park som tilfredsstiller deg og din bedrifts behov. Vi tilbyr nå tjenesten til redusert pris frem til 31. desember 2017. Ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon om hva vi kan tilby og priser. Du kan også lese mer på våre hjemmesider.

Gjennom vår tjeneste Abacus IT Nett sikrer vi din bedrift et nettverk med topp ytelse. I vår digitale hverdag er kvaliteten på nettverket stadig viktigere. Endringer skjer i et raskere tempo, og det er ofte både kostbart og tidkrevende å drifte bedriftens nettverk. For å opprettholde høy kvalitet, kreves regelmessig oppfølging og oppdatering.

Med Abacus IT Nett har du ingen behov for egne IT ressurser for oppfølging, konfigurasjon eller vedlikehold. Vi sørger for at du har det utstyret du trenger, og tar fullt ansvar for drift og vedlikehold. Du kan fullt og helt konsentrer deg om egne arbeidsoppgaver og være trygg på at vi leverer det beste og mest oppdaterte nettverket. Tjenesten skaleres opp eller ned etter behov, noe som gjør planlegging og tilpasninger enkelt, forutsigbart og kostnadseffektivt. Prisene kan du se på vår nettside

Kontakt oss gjerne for en prat rundt våre nye tjenester og hvordan disse kan lette hverdagen din. Ring oss på telefon 4000 1850 eller sende oss en mail til salg@abacus-it.no