Sebastian – vår nye rådgiver på Visma.net Teamet

Abacus har fått en ny rådgiver, og vi ønsker Sebastian hjertelig velkommen på laget. Sebastian Lundh Erlandsen er en 28 år gammel siviløkonom, uteksaminert  fra NHH i Bergen våren 2014. Etter endt skolegang har han jobbet hos DnB Bjørvika. Der deltok han i prosjektet Kundekontroll, som ble startet på bakgrunn av ny lovgivning rundt antihvitvasking og terrorfinansiering. I tillegg har han vært med å starte Kråkerøy Treningssenter, hvor han fungerte som Service- og salgsleder. 

Hos Abacus skal Sebastian jobbe som rådgiver. Han vil være en del av vårt Visma.net team, med hovedfokus på skybasert ERP.  I tillegg han skal jobbe med Visma Severa (prosjektstyring) og SuperOffice (CRM). Dette er alle løsninger vi merker økt etterspørsel etter, og vi er derfor veldig glade for å styrke teamet med en ny rådgiver. 

Interessante og varierte arbeidsoppgaver

Vi spurte Sebastian hvilke forventninger han har til jobben i Abacus: – Jeg ser for meg at det vil bli interessante og varierte arbeidsoppgaver, hvor jeg får mulighet til å sette meg inn i spennende systemer. Jeg tror også at variasjonen mellom å jobbe noe på kontoret og dra ut til kunder, vil være en kombinasjon som passer meg godt. På den måten vil jeg bli godt kjent med både kolleger og kunder.  

Sebastian vil være å finne på vårt kontor i Son, men vil jobbe sammen med våre kunder både i øst og vest. Vi er veldig glade for å ha fått Sebastian ombord og ser frem til en spennende reise med ham:-)