blogg vil verden vente på oss som har runda 50

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Jeg jobber som rådgiver i IT-bransjen. Dermed er jeg ute og snakker digitalisering hver dag. Jeg møter mange personer innen mange ulike bransjer, oftest mellomledere i godt voksen alder. Som meg selv. Å digitalisere innebærer forandring, og naturlig nok er det en viss motstand å spore. Argumenter mot innføring av nye verktøy for bedre flyt er av ulik art. Her prøver jeg å ta for meg noen av de vanligste innvendingene jeg møter og komme med noen tanker rundt dem:  

«Jeg forstår ikke hva endringen innebærer»

Dette er et relevant argument. Det går tilbake på meg som formidler. Et eksempel er når jeg argumenter for at bedriften bør sette opp Visma.net AutoPay. Det er en integrasjon mot banken for å automatisere inn- og utbetalinger. Jeg kan se av kroppsspråket at dette høres skummelt ut. Mange blir redde for å miste kontrollen når manuelle rutiner fjernes. «Vi kan ikke la pengene bare gå ut av kontoen automatisk». For meg er det en selvfølge at løsningen inneholder en rutine for godkjenning, og at pengene absolutt ikke tar sine egne veier. Og at man fremdeles har full kontroll, uten å måtte logge inn i nettbanken. I slike tilfeller har jeg ikke truffet med budskapet. Jeg burde ha forklart meg bedre.

«Hva skal jeg gjøre på da, om alt blir automatisert?»

Det er absolutt en relevant innvending, og jeg skjønner hvorfor den kommer. Budskapet om fordelene med digitalisering har truffet – litt for godt. Jeg har hørt dette spørsmålet flere ganger, senest i forrige uke. Det er trist å høre, og jeg tenker ofte på hvordan det ville føles å bli «digitalisert bort». Nå har jeg aldri opplevd at noen faktisk har blitt det. Ved å automatisere rutineoppgaver, frigjøres tid til å gjøre viktigere oppgaver. De fleste opplever også at automatisering av rutineoppgaver forbedrer datakvaliteten. I en bedrift er det alltid forsømte oppgaver å ta tak i! Burde for eksempel ikke de rapportene vært levert tidligere?

Vil verden vente på oss?

Det er mange i arbeidslivet som nå må ta endringer innover seg. Jeg har vært frekk et par ganger og spurt «hvor lenge er til du blir pensjonist?» Dagens 50-åringer kan risikere å jobbe til de minst er 67 år. Kanskje helt til 70 år, i takt med at vi blir eldre. Det hadde selvsagt vært fint om vi slapp de store endringene de neste 10 til 20 årene fram til vi kan nyte vårt otium. Dessverre tror jeg ikke verden vil vente på oss. Blir det enklere om vi venter? Tja, det er lov å håpe. Mer intuitiv programvare KAN bli utviklet. Likevel vil jeg påstå at det er viktig å komme i gang, så fort som mulig. Her er noen grunner til det:

  • Ingen jobb er 100% sikker, det kan hende vi må ut på arbeidsmarkedet.
    Å beherske digitale verktøy og prosesser er absolutt en fordel, og sikkert også et krav fra potensiell ny arbeidsgiver.
  • Vår arbeidsgiver blir også daglig påminnet om kravet til digitalisering. Det ligger kanskje noen forventninger der om at vi er framoverlente og tar et tak for bedre flyt?
  • En av grunnene til at bedrifter vurderer outsourcing av økonomifunksjonen er for lav intern kompetanse på digitalisering.
    Kan dette skje hos oss?

Å endre vaner (og IT-verktøy) er som den berømte dørstokkmila; det er tungt å komme i gang, men desto bedre er følelsen når jobben er gjort. «Dette er jo mye enklere», hører jeg ofte når man har kommet i gang med nye digitale funksjoner. Ja, det er som regel det. Jeg har aldri opplevd at noen vil gå tilbake til manuelle rutiner etter at de digitale rutinene er på plass.

Jeg setter ting på spissen i dette innlegget. Det er selvsagt ikke slik at ingen som har passert 50 tar tak i digitalisering, ei heller slik at alle 30-åringer er fremover-lente. Heldigvis er ikke alltid alder avgjørende, men jeg tør antyde at alder spiller en viss rolle når det gjelder å bruke teknologi. Trøsten et at det aldri er for sent å lære noe nytt. Heller ikke for oss opp i åra.

 

Artikkelen er skrevet av vår rådgiver Tom Benonisen. Han har jobbet innen IT i en årrekke, og har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med digitaliseringsprosessen. Selv om han er en godt voksen mann, er han genuint opptatt av smarte løsninger som kan bedre vår arbeidshverdag. I tillegg er han glad i kaffe og en god prat. Kontakt ham gjerne via mail eller ring ham på telefon 922 62 617.