Visma.net AutoInvoice

Visma.net AutoPay, enkel håndtering av inn- og utbetalinger

Visma.net Autopay er en automatisk bankløsning som ligger klar i ditt ERP system i dag. Fra ditt økonomisystem sender du remitteringer uten å logge på nettbanken for å sende og deretter godkjenne filen. Du slipper også å logge på nettbank for å hente returdata som du deretter leser inn i ditt økonomisystem. Alt dette håndteres direkte i Visma.net Autopay!

Fordeler med elektroniske betalinger 

Visma.net AutoPay kjøres automatisk og oppdaterer kontinuerlig ERP-systemet med alle inn- og utgående banktransaksjoner.

  • Oversikt over alle pågående betalinger på ett og samme sted gir deg full kontroll i sanntid.
  • Manuelle oppgaver elimineres og erstattes av en strømlinjeformet arbeidsflyt.
  • Automatisk kobling av åpne fakturaer mot innkommende betalinger.
  • Velg selv om du vil godkjenne betalinger direkte i løsningen eller i nettbanken.
  • Systemet er alltid oppdatert

Slik fungerer Visma.net AutoPay

Visma.net AutoPay sender og mottar transaksjoner og kontoutdrag mellom bedriftens ERP-system og dens bank. Dataoverføringen skjer automatisk. Bankintegrasjonen sender alle betalinger og kobler dem mot utestående fakturaer.

Godkjenningsprosessen er innebygget og justeres i henhold til bedriftens rutiner og krav. Når en utgående betaling har blitt godkjent oppdateres banken automatisk. Løsningen lar deg følge med på transaksjonene slik at du alltid vet status på hver utgående betaling. Løsningen er transaksjonspriset, hver utgående transaksjon koster 2 kr og inngående transaksjoner er gratis

Du kan spare mye tid på å ta i bruk denne løsningen. I tillegg vil reskontro alltid være oppdatert! For å komme i gang må det gjøres en avtale med banken. Vi bistår deg gjerne med dette: Bankavtale og oppsett tar 1 til 2 timer.

Her kan du lese mer om AutoPay: Kom i gang med Visma.net Autopay

Kontakt oss dersom du ønsker å komme i gang med Visma.net AutoInvoice!