Møt Dirkaft – vår nye trainee

Vi vokser og er stolte over å ha fått denne flinke fyren med på laget! Dirkaft Saleem er ansatt som Visma.net trainee. I tillegg til å følge traineeprogrammet hos Visma, skal han jobbe som ERP-rådgiver. Vi ønsker ham varmt velkommen!

Dirkaft er 24 år gammel og bosatt i Skjærviken, et tettsted i Fredrikstad Kommune.…

Møt vår Visma.net trainee, Beata

Vi er veldig glade for å kunne ønske Beata velkommen som Visma.net trainee hos oss! Hun er knyttet opp mot vårt kontor i Son, men blir mye å finne på Skøyen hos Visma. Her skal hun følge deres traineeprogram.

Beata kommer rett fra skolebenken på NMBU, hvor hun avsluttet sin utdannelse som siviløkonom rett før sommeren.…

ABACUS_MILJO

AutoCollect – Integrert løsning mot Visma ERP systemer

Visste du at det er mulig å la Visma AutoCollect ta hånd om hele eller deler av innfordringsprosessen direkte i ditt Visma ERP System? Les mer

tastatur

Visma Global: tips om du benytter høy skjermoppløsning

Benytter du høy oppløsningen på skjermen din?
Når man kjører med høy oppløsning øker tekststørrelsen ofte til 150-200% og som et resultat av det blir tekststørrelsen i de fleste skjermbildene i Visma Global for store i forhold til dimensjonen på selve skjermbildet. Dette fører til at teksten blir delvis usynlig. Les mer
blogg vil verden vente på oss som har runda 50

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Jeg jobber som rådgiver i IT-bransjen. Dermed er jeg ute og snakker digitalisering hver dag. Jeg møter mange personer innen mange ulike bransjer, oftest mellomledere i godt voksen alder. Som meg selv.