Visma.net AutoInvoice

Visma.net AutoPay, enkel håndtering av inn- og utbetalinger

Visma.net Autopay er en automatisk bankløsning som ligger klar i ditt ERP system i dag. Fra ditt økonomisystem sender du remitteringer uten å logge på nettbanken for å sende og deretter godkjenne filen. Du slipper også å logge på nettbank for å hente returdata som du deretter leser inn i ditt økonomisystem.…

Abacus-IT-Faktureringsrutiner

Effektiviser og automatiser faktureringen med Visma.net AutoInvoice

Med Visma.net AutoInvoice får du en komplett fakturaløsning som dekker alle dine behov, inkludert sending og mottak av efaktura. All fakturabehandling foregår direkte i ditt økonomisystem, slik at både fakturering og fakturamottak går unna med noen få tastetrykk.

Mottak av faktura:

EHF-faktura: Med Visma Dokumentsenter og et oppsett i AutoInvoice, er du klar for mottak av EHF-faktura. …

Abacus logo

Velkommen til vår nye Rådgiver, Bjørg!

Bjørg Strugstad Harbø er vår nye Rådgiver og Prosjektleder, og vi er veldig glade for at hun valgte å bli en av oss! Hun blir en viktig bidragsyter i teamet, og ser frem til å hjelpe våre kunder med rådgivning og implementering av ny teknologi.

Møt Dirkaft – vår nye trainee

Vi vokser og er stolte over å ha fått denne flinke fyren med på laget! Dirkaft Saleem er ansatt som Visma.net trainee. I tillegg til å følge traineeprogrammet hos Visma, skal han jobbe som ERP-rådgiver. Vi ønsker ham varmt velkommen!

Dirkaft er 24 år gammel og bosatt i Skjærviken, et tettsted i Fredrikstad Kommune.…

Møt vår Visma.net trainee, Beata

Vi er veldig glade for å kunne ønske Beata velkommen som Visma.net trainee hos oss! Hun er knyttet opp mot vårt kontor i Son, men blir mye å finne på Skøyen hos Visma. Her skal hun følge deres traineeprogram.

Beata kommer rett fra skolebenken på NMBU, hvor hun avsluttet sin utdannelse som siviløkonom rett før sommeren.…