Abacus IT helsesjekk

Vi sjekker helsen til ditt IT-utstyr!

 

Hvordan står det til med helsen til ditt IT-utstyr? For å være trygg på at sikkerheten er ivaretatt, bør man sjekke utstyret jevnlig. På den måten sikres bedriftens data mot utenforstående trusler. 

De fleste arbeidsplasser har store mengder IT-utstyr. Det kan være datamaskiner, printere, skjermer, switcher, firewall, trådløse aksesspunkter, og gjerne enda flere enheter.

Sikkerhet i Office 365

Tror du at dataene dine i Microsoft 365 er trygge?

Er dine Microsofte 365 data sikret? Eller tar du sjansen på å miste informasjon som e-post, kalenderoppføringer og datafiler i Teams? Og dersom uhellet først er ute, er du i stand til å få tilbake filene, avtalene og e-posten du trenger?

cyber-security

Økt cyber-kriminalitet mot ansatte på hjemmekontor

Diverse medier melder nå om økt cyber kriminalitet rettet mot ansatte på hjemmekontor. De kriminelle utnytter korona-situasjonen til å svindle bedrifter gjennom ulike tilnærminger som falske e-poster, SMS og telefonsamtaler.

Lavere sikkerhet på hjemmekontoret

Ikke alle har like stor sikkerhet i sitt hjem som på kontoret.…

5 sikkerhetstips i førjulstiden

5 sikkerhetstips i førjulstiden

Julen er høytid for tradisjoner. Og tradisjonen tro vil det være svindelforsøk i førjulstiden. Her får du 5 sikkerhetstips som øker sjansene for en trygg og svindelfri desember.

1. Aktiver 2-faktor autentisering der det er mulig.

2-faktor (2FA, eller MFA) er en måte å verifisere pålogginger, og kontrollere at det gjøres av nettopp deg.…

Visma utsatt for hacking

Visma utsatt for hackerangrep fra Kina

Forrige uke ble det kjent av Visma har blitt utsatt for et stort hackerangrep. Angrepet skjedde i fjor høst, men det er først nå blitt kjent at hackerne jobbet for kinesisk etterretning. Formålet skal ha vært å stjele informasjon om Visma sine kunder.  Les mer