Mørketallsundersøkelsen

Mørketallsundersøkelsen 2020

Mørketallsundersøkelsen 2020: Mange sikkerhetsbrudd oppdages tilfeldig

Mørketallsundersøkelsen 2020 er den 12. undersøkelsen om den digitale sikkerhetstilstanden i norsk næringsliv og noen offentlige virksomheter. Undersøkelsen er gjennomført av Oponionen på oppdrag av Næringslivets sikkerhetsråd. Rapporten viser at bedrifter som opplever sikkerhetsbrudd, ofte oppdager disse ved en tilfeldighet. 

Brannmur

Kampanje: To måneders gratis leie av brannmur

Sikre din bedrifts data: Nå tilbyr vi to måneders gratis leie av brannmur!

I Abacus IT er vi svært opptatt av sikkerhet. Og vi vet at hoveddøren til bedriftens nettverk er brannmuren. Derfor tilbyr vi nå alle bedrifter en ny brannmur med 2 måneders gratis leie!

microsoft 365 people

Oktober er nasjonal sikkerhetsmåned: Med fokus på en tryggere digital hverdag

NorSIS koordinerer Nasjonal Sikkerhetsmåned på vegne av Justisdepartementet. Det har de gjort hvert år i oktober siden 2011. Nasjonal sikkerhetsmåned er en kampanje som skal bidra til en tryggere digital hverdag for alle. Dette gjøres ved å tilby oppdatert informasjon om digital sikkerhet, skape bevissthet og dele erfaringer.

Abacus IT helsesjekk

Vi sjekker helsen til ditt IT-utstyr!

 

Hvordan står det til med helsen til ditt IT-utstyr? For å være trygg på at sikkerheten er ivaretatt, bør man sjekke utstyret jevnlig. På den måten sikres bedriftens data mot utenforstående trusler. 

De fleste arbeidsplasser har store mengder IT-utstyr. Det kan være datamaskiner, printere, skjermer, switcher, firewall, trådløse aksesspunkter, og gjerne enda flere enheter.

Sikkerhet i Office 365

Tror du at dataene dine i Microsoft 365 er trygge?

Er dine Microsofte 365 data sikret? Eller tar du sjansen på å miste informasjon som e-post, kalenderoppføringer og datafiler i Teams? Og dersom uhellet først er ute, er du i stand til å få tilbake filene, avtalene og e-posten du trenger?