Heftig og begeistret

Artikkelen er skrevet av Marita Langhol, avdelingsleder i Bergen. Hun er kjent som en pratsom, blid og engasjert nordlending, med stor interesse for smarte løsninger.

Forleden ble jeg bedt om å si litt om min favorittløsning. Jeg oppdaget fort at jeg har flere favoritter, og det ble umulig å velge ut én.

Se inn i fremtiden med vårt prosjektstyringsverktøy

Om man kunne se inn i fremtiden, så hadde det vært en stor fordel for forretningen du driver. Spå-tjenester er ikke hva Abacus driver med. Men vi kan hjelpe deg å bygge opp et forventet resultat eller en prognose på bakgrunn av det du allerede vet.

Project Management

Rapportering i Visma.net Project Management

Får du tak i de verdiene du trenger – når du trenger dem?

For å få full utnyttelse av rapporteringsfunksjonen i Visma.net Project Management, er det viktig at man har gjort seg kjent med de ulike måtene å filtrere og kategorisere prosjekter, ansatte og kunder på.

Lukas Becker

Med Lukas på laget styrker vi vår satsing innen prosjektstyring

Lukas Becker er vår nye kollega! Han har god erfaring med løsninger fra Visma, spesielt Visma.net Project Management. Med Lukas på laget styrker vi vårt satsing på leveranser av prosjektstyringssystemer. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med ham! 

Visma Severa: Hva du må gjøre i systemet når en ansatt slutter.

Dersom du benytter Visma Severa i din bedrift og du har en ansatt som slutter, er det noen punkter du må følge for at den ansatte skal bli riktig avsluttet i Visma Severa. Les mer