Hvordan kan du som regnskapsbyrå bidra til økt lønnsomhet blant byråets klienter?

Etter å ha jobbet i mer enn 20 år som konsulent og rådgiver innenfor ERP-verden så har jeg lært meg mye om prosesser og løsninger. Kort oppsummert vil jeg si at jeg gjennom årene har blitt en teknologientusiast som brenner for effektivisering, digitalisering og automasjon.

Heftig og begeistret

Artikkelen er skrevet av Marita Langhol, avdelingsleder i Bergen. Hun er kjent som en pratsom, blid og engasjert nordlending, med stor interesse for smarte løsninger.

Forleden ble jeg bedt om å si litt om min favorittløsning. Jeg oppdaget fort at jeg har flere favoritter, og det ble umulig å velge ut én.

One Stop Reporting

Bli glad i rapportering du også

Jeg får jevnlig spørsmål om man trenger å være dreven i Excel for å bruke rapportering og budsjetteringsverktøyet One Stop Reporting.. Svaret er nei. One Stop Reporting kommer med over 40 rapporter. For de fleste er dette mer enn nok og de klarer seg uten å måtte gjøre endringer eller tilpasninger.

Abacus Ratio - lønn

Får du ny telefon snart? Har du slått på totrinnskontroll i Visma Connect?

Skal du bytte telefon og benytter du totrinnskontroll i Visma Connect?
Da er det ett par ting som du må være klar over: Les mer

Avstemming – Lek eller moro?

En viktig oppgave for oss som jobber med regnskap er avstemming. Avstemming av bankkonti, avstemming av interimskonti, avstemming av merverdiavgift, og avstemming av kunder og leverandører. Hva er vel mer tilfredsstillende enn når tallene stemmer?

Når vi nærmer oss årets slutt, og et nytt regnskapsår skal begynne, er det viktig å ha kontroll på saldobalansen per 31.12.