Visma.net AutoInvoice

Visma.net AutoPay, enkel håndtering av inn- og utbetalinger

Visma.net Autopay er en automatisk bankløsning som ligger klar i ditt ERP system i dag. Fra ditt økonomisystem sender du remitteringer uten å logge på nettbanken for å sende og deretter godkjenne filen. Du slipper også å logge på nettbank for å hente returdata som du deretter leser inn i ditt økonomisystem.…

Abacus-IT-Faktureringsrutiner

Effektiviser og automatiser faktureringen med Visma.net AutoInvoice

Med Visma.net AutoInvoice får du en komplett fakturaløsning som dekker alle dine behov, inkludert sending og mottak av efaktura. All fakturabehandling foregår direkte i ditt økonomisystem, slik at både fakturering og fakturamottak går unna med noen få tastetrykk.

Mottak av faktura:

EHF-faktura: Med Visma Dokumentsenter og et oppsett i AutoInvoice, er du klar for mottak av EHF-faktura. 

Abacus logo

Velkommen til vår nye Rådgiver, Bjørg!

Bjørg Strugstad Harbø er vår nye Rådgiver og Prosjektleder, og vi er veldig glade for at hun valgte å bli en av oss! Hun blir en viktig bidragsyter i teamet, og ser frem til å hjelpe våre kunder med rådgivning og implementering av ny teknologi.

Finans

Er du klar for SAF-T?

Er du klar for SAF-T? Fra 01.01.20 må ditt økonomisystem være klargjort for å kunne eksportere regnskapsdata til myndighetene i nytt XML-filformat. Visma-systemene har rutiner for dette, og trenger du bistand til å kommer i gang, så hjelper vi deg gjerne!

Vi inviterer til gratis frokostmøte etter Visma Update Byrå

I forbindelse med Visma Update Byrå i Bergen 30. oktober, ønsker vi å invitere til et frokostmøte påfølgende dag, torsdag 31. oktober. Frokostmøtet vil være en forlengelse av tema som presenteres på Visma Update Byrå, og er gratis for dem som har deltatt der.