Sindre Årthun

Møt vår nye tekniske rådgiver i Rogaland, Sindre Årthun!

Vårt kontor i Rogaland fortsetter å vokse! Og vi er stolte over å presentere Sindre Årthun, ny Senior Teknisk Rådgiver hos oss. Han er en nysgjerrig fyr som liker ny teknologi, og kommer til å ha en viktig rolle gjennom hele kundereisen; fra rådgivning og løsningsdesign – til den tekniske leveransen. 

artificial intelligence

Microsoft A.I – hva er greien, og hvordan påvirker det meg?

Og hvordan i allverden bidrar egentlig Microsoft til å redde den utrydningstruede snø-leoparden?

Kunstig intelligens, automatisering, algoritmer, A.I. Kjært barn har mange navn, og for den uinnvidde er det lett å gå seg vill blant alle begrepene. La oss derfor rydde opp litt før vi går videre: Når vi snakker om A.I.…

Årets partner hrm

Abacus er Årets Partner HRM hos Visma!

Forrige uke deltok vi på Visma Summit, en fantastisk dag med 700 mennesker fra Visma og deres forhandlere. Visma All-Stars 2019 ble kåret, og vi er overlykkelige over å være vinner av prisen Årets Partner HRM! Vi tok en prat med vår egen Marita Langhol, for å høre hva som ligger bak suksessen.

Vi har fått en ny Teknisk Rådgiver i Drammen!

Vi ønsker Christer Haagensen riktig velkommen til oss! Christer skal jobbe som Teknisk Rådgiver på vårt Drammenskontor. Han skal bistå våre kunder med drift og viderutvikling av deres IT-løsninger. Vi er veldig glade for at han valgte å bli én av oss!

5 sikkerhetstips i førjulstiden

Enorme forskjeller i ressursbruken i bedrifters økonomifunksjon

Den gjennomsnittlige økonomifunksjonen bruker nesten tre ganger så mye ressurser som de beste økonomifunksjonene. En undersøkelse gjort av revisjons- og konsulentselskapet PWC viser at de selskapene har den mest kostnadseffektive økonomifunksjonen er de med høyest grad av digitalisering. Store selskaper har en fordel framfor mindre og det varierer også fra bransje.