Annerledesåret

Sjelden har et nytt år vært mer etterlengtet. Fjoråret var på mange måter både rart og tøft, men ga også nye muligheter. Det var definitivt annerledes. Vi måtte endre oss, og flere endringer har kommet for å bli. Vi tok en nyttårsprat med vår daglige leder, Sven R.

Materialhandelen valgte Visma.net Payroll

Torgeir Grefstad hos Materialhandelen AS, syntes lønnssystemet de benyttet var traust og tungvint. Valget falt på skybaserte Visma.net Payroll. Etter en litt trøblete start, synes han nå at løsningen er fantastisk!

«Jeg har brukt flere ulike lønnssystemer tidligere, men ønsket å gå over til noe mer moderne.

video-conference

R.I.P Skype for Business – Hello Microsoft Teams

Nå er det snart slutt for Skype for Business. Den 31.juli 2021 skrur Microsoft av denne løsningen som i en årrekke har vært brukt av både bedrifter og privatpersoner. Med Skype har Microsoft befestet sin rolle i markedet over lynmeldinger og digitale konferanser.

Sverre Skjauff NHHS

Morgendagens ledere valgte en fremtidsrettet økonomiløsning

Norges Handelshøyskoles Studentforening jobbet manuelt og tungvint i sitt gamle økonomisystem. Økonomiansvarlig i foreningen, Sverre Skjauff, ønsket å digitalisere økonomifunksjonen og bytte til en fremtidsrettet løsning. Valget falt på Visma.net Finacials og Visma.net Payroll. Med Abacus på laget har de nå landet første fase, og er strålende fornøyde med både løsning og leveransen. 

Øyvind Larsen - ny administrerende direktør i Visma Software

En 360 graders reise i Visma Software

Øyvind Larsen startet sin karrière som trainee i Visma Software i 2007, og har siden den gang hatt en formidabel reise i organisasjonen. Nå overtar han stafettpinnen som administrerende direktør etter Erlend Sogn. Vi tok en prat med ham om veien videre.