Driver du ikke med salg sa du

Driver du ikke med salg, sa du?

«Jeg jobber ikke med salg, jeg» Dette er noe jeg stadig vekk får høre når jeg er ute hos både nye og gamle kunder. «Bare vi gjør en god nok jobb, så kommer kundene til oss ved hjelp av jungeltelegrafen.»

Jeg hører også mange si: «Vi har våre faste kunder og de har vi full kontroll på – så vi trenger ikke noe salgs- eller kundestøttesystem».

Møt Dirkaft – vår nye trainee

Vi vokser og er stolte over å ha fått denne flinke fyren med på laget! Dirkaft Saleem er ansatt som Visma.net trainee. I tillegg til å følge traineeprogrammet hos Visma, skal han jobbe som ERP-rådgiver. Vi ønsker ham varmt velkommen!

Dirkaft er 24 år gammel og bosatt i Skjærviken, et tettsted i Fredrikstad Kommune.…

Møt vår Visma.net trainee, Beata

Vi er veldig glade for å kunne ønske Beata velkommen som Visma.net trainee hos oss! Hun er knyttet opp mot vårt kontor i Son, men blir mye å finne på Skøyen hos Visma. Her skal hun følge deres traineeprogram.

Beata kommer rett fra skolebenken på NMBU, hvor hun avsluttet sin utdannelse som siviløkonom rett før sommeren.…

blogg vil verden vente på oss som har runda 50

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Vil verden vente på oss som har runda 50?

Jeg jobber som rådgiver i IT-bransjen. Dermed er jeg ute og snakker digitalisering hver dag. Jeg møter mange personer innen mange ulike bransjer, oftest mellomledere i godt voksen alder. Som meg selv.

Digitalisering blogg av stein arne, rådgiver i Abacus

Digitalisering, digital transformasjon – eller rett og slett omstilling?

De fleste i næringslivet er klar over at måten vi driver våre virksomheter i dag, ikke vil være den samme om få år. De teknologiske nyvinningene som kommer susende byr på mange muligheter, men de forutsetter også at man har et annet tankesett enn hva man har hatt tidligere.