Sverre Skjauff NHHS

Morgendagens ledere valgte en fremtidsrettet økonomiløsning

Norges Handelshøyskoles Studentforening jobbet manuelt og tungvint i sitt gamle økonomisystem. Økonomiansvarlig i foreningen, Sverre Skjauff, ønsket å digitalisere økonomifunksjonen og bytte til en fremtidsrettet løsning. Valget falt på Visma.net Finacials og Visma.net Payroll. Med Abacus på laget har de nå landet første fase, og er strålende fornøyde med både løsning og leveransen. 

Øyvind Larsen - ny administrerende direktør i Visma Software

En 360 graders reise i Visma Software

Øyvind Larsen startet sin karrière som trainee i Visma Software i 2007, og har siden den gang hatt en formidabel reise i organisasjonen. Nå overtar han stafettpinnen som administrerende direktør etter Erlend Sogn. Vi tok en prat med ham om veien videre. 

Håkon Jørgensen

Vi har fått ny Visma.net Trainee

Håkon Jørgensen er siste skudd på Abacus-stammen. Han starter som Visma.net trainee på hovedkontoret i Son, før han flytter vestover til Bergenskontoret. 

Så gøy med en ny kollega, velkommen til oss! Aller først, hvem er Håkon egentlig? 

Jeg er en fyr på 22 år som kommer fra Våler, utenfor Moss.

Terje i fly

Terje tar kundeservice til nye høyder!

Når Korona setter en stopper for flytrafikken, tar Terje Kroglund spakene i egne hender

Terje Kroglund er en erfaren rådgiver som holder til på vårt Rogalandskontor. Han er kjent for å være være meget entusiastisk og har flere lidenskaper; Visma.net Project Management, dansing, og flying.

Sindre Årthun

Møt vår nye tekniske rådgiver i Rogaland, Sindre Årthun!

Vårt kontor i Rogaland fortsetter å vokse! Og vi er stolte over å presentere Sindre Årthun, ny Senior Teknisk Rådgiver hos oss. Han er en nysgjerrig fyr som liker ny teknologi, og kommer til å ha en viktig rolle gjennom hele kundereisen; fra rådgivning og løsningsdesign – til den tekniske leveransen.