Kurs

Gratis GDPR seminar

Son 20. september
Bergen 25.september

GDPR – er din bedrift i gang?

Den nye personvernloven (GDPR) ble satt i kraft 20.juli, og påvirker alle bedrifter som lagrer personopplysninger. Å tilpasse din bedrift til GDPR er et samspill mellom forretningsdrift, juss og IT.

Sammen med Draftit Privacy arrangerer vi et gratis seminar hvor vi gir deg en innføring i de ulike områdene, slik at din bedrift selv kan sikre at den opererer i henhold til det nye regelverket. Seminaret har en praktisk tilnærming, og du vil få konkrete tips og råd om hvordan du bør jobbe. Seminaret passer for deg som enten har et overordnet ansvar for forretningsdriften, IT-struktur, eller deg som håndterer personopplysninger. 

Agenda

Kl. 08.30-10.00: Abacus: 

  • Hvilke systemer berøres og hvor er data lagres?
  • Utarbeidelse av dokumentasjon av rutiner, og opplæring av ansatte.
  • Juridisk bistand rundt håndtering av persondata i ulike systemer.
  • Utarbeidelse av personvern- og samtykkeerklæringer.
  • Trygg lagring og håndtering av persondata i henhold til GDPR.
  • IT-sikkerhet .

Kl 10.00-11.30: Draftit Privacy: 

  • Topp10 forandringer med GDPR og ny personopplysningslov
  • Tips til utdanning av ansatte og kulturbygging
  • Enkel protokollføring av behandlinger overtid
  • Digitale maler og håndbøker som gjør deg til ekspert på 1-2-3
  • Hvordan evaluere bedriftens compliancenivå?

Praktisk informasjon:

Sted/Dato:

Son 20.september, Breivikbråteveien 9

Bergen 25.september, C. Sundtsgt 51

Tidspunkt: 08.15 – 11.30

Pris: Gratis

Passer for: Daglig leder, IT, Lønn- og HR, CRM

Meld deg på her

Linda Wang Abacus ITLinda Wang, Abacus IT

Linda jobber som lønns- og HR ansvarlig i Abacus. Siden 2016 har hun også jobbet  som GDPR rådgiver. Hun har hjulpet mange kunder med klargjøring til den nye personvernloven, i tillegg til å ha jobbet med GDPR internt.

David wall Draftit PrivacyDavid Wall, Draftit Privacy 

David jobber som Product Sales Manager hos Draftit Privacy. Han har jobbet med GDPR i en årrekke, i flere ulike roller.  

Ingve Skaret Abacus ITIngve Skaret, Abacus IT 

Ingve jobber som Teknisk konsulent og rådgiver på IT-løsninger. Han har hjulpet mange av våre kunder med IT struktur og sikkerhet i forbindelse med GDPR.  

Sebastian Skjølaas Abacus ITSebastian Skjølaas, Abacus IT  

Sebastian er juridisk konsulent for Abacus IT. Han jobber mye med avtaleverk og internkontroll for å sikre at det er i henhold til lovverket.