Gratis sikkerhetssjekk

Hvor sikker er din bedrift?
Har dere kontroll på egne data?
Hva gjør dere om bedriftens data blir stjålet?
Vi tilbyr en gratis sikkerhetssjekk av din bedrift!

Kontakt Oss

Unngå å bli et offer for hacking, bestill gratis sikkerhetssjekk i dag!

Vi møter stadig bedrifter som ikke har gode rutiner for å sikre sine data. Flere av disse opplever også at bedriftens data blir stjålet. For å forhindre dette, er det viktig at din bedrift har gode systemer og rutiner på plass for å både avdekke, og forhindre, sikkerhetsbrudd. Dette hjelper vi deg med, og vi tilbyr nå en gratis sikkerhetssjekk til bedrifter i Sandnes og Stavanger!

Kort fortalt tar vi en gjennomgang av bedriftens IT-struktur. Dette gjøres sammen med den ansvarlige i bedriften. Etter gjennomgangen vil du få en kortfattet og oversiktlig rapport som viser dagens situasjon, med konkrete forslag til tiltak som kan utføres for å bedre sikkerheten i din bedrift. Kartleggingen tar mellom 1-2 timer, og er vel verdt investeringen om du unngår å miste kontroll over bedriftens data!

Ønsker du å sikre din bedrift mot hackers og virusangrep? Fyll ut kontaktskjema til høyre, så hører du fra oss snarlig! Du kan også ta kontakt med Terje Kroglund på telefon 901 45 746 eller terje.kroglund@abacus-it.no 

Gjennomgangen inneholder blant annet:

  • Kontroll av server
  • Sjekk av nettverk
  • Backup 
  • Fysisk sikkerhet
  • Disaster recovery plan
  • Passord policy
  • Kontroll av klientutstyr
  • Med mer

Book din gratis sikkerhetssjekk her:

Terje KroglundTerje Kroglund, Senior Rådgiver

Terje er rådgiver og har mange gode løsninger for å øke sikkerheten i din bedrift, både i skyen, mobile enheter og ditt lokale nettverk. 

Tor Arne Berge. Senior Konsulent

Tor Arne jobber med ITI og ERP. God sikkerhet er like viktig for enkeltmannsforetaket som for regnskapsbyrået. Han hjelper deg å finne den rette balansen for automatiserte prosesser og en trygg hverdag.

Dan EinarssonDan Einarsson, Senior konsulent

Dan jobber med IT drift. Han avdekker de sikkerhetshullene du ikke var klar over at din bedrift hadde.