Så enkelt kan du
fylle ut en reiseregning

Med Visma.net Expense fylles reiseregningene ut nesten helt av
seg selv. Visakortet kobles tilløsningen, en app tracker kjøringen
din og med en annen app tar du bilde av kvitteringer.

Prøv gratis

Så enkelt kan du fylle ut en reiseregning

Med Visma.net Expense fylles reiseregningene ut nesten helt av
seg selv. Visakortet kobles tilløsningen, en app tracker kjøringen
din og med en annen app tar du bilde av kvitteringer.

Prøv gratis

Hvert år gjøres det omtrent 5 millioner yrkesreiser i Norge, og uttallige årsverk går bort i manuell utfylling av reiseregninger. Med Visma.net Expense sparer din bedrift tid og penger.

Enkel utfylling, smarte apper og full integrasjon til lønnsystemet.

Slik fyller du ut en reiseregning:

Transaksjoner fra kredittkort/Visakort ligger tilgjengelig i løsningen

Ved å koble betalingskortet til Visma.net Expense, vil alle transaksjoner du har gjort med kortet ligge tilgjengelig i løsningen. Med et tasteklikk får du opp alle transaksjonene på kortet, og så huker du av for de transaksjonene som hører til den reiseregningen du holder på å fylle ut.

Ta bilde av kvitteringer og last dem rett inn i løsningen

Appen Visma Attach ligger gratis i appstore. Hver gang du får en kvittering som hører til en reiseregning så tar du bilde av den med denne appen. Når du senere fyller ut reiseregning i Visma.net Expense, trykker du på en knapp for å «hente kvitteringer». Da får du opp et oversiktsbilde med alle kvitteringene du har tatt bilde av med appen, og så huker du av for de kvitteringene som hører til den reiseregningen du holder på å fylle ut.

Track kjøringen med GPS

Ved hjelp av en tilleggsløsning kan du tracke kjøringen med en GPS-styrt mobilapp. Appen sender informasjon om antall kilometer kjørt og hvor mye du har betalt i bompenger rett inn i løsningen.

Godkjente reisregninger overføres automatisk til Visma Lønn

Å håndtere reiseregninger og utleggs- refusjoner er en naturlig del av arbeidet med lønn. Derfor er systemet integrert mot Visma Lønn slik at godkjente reiseregninger blir overført til lønnssystemet raskt og enkelt. Det er fullt mulig å kun ha ett av systemene, men man får aller best utbytte av å ha både Visma Lønn og Visma.net Expense.

Tilgjengelig fra alle enheter

Visma.net Expense er nettbasert. Det betyr at du kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben. Løsningen vil alltid være oppdatert med nyeste satser.

Se videoen om hvordan Visma.net Expense fungerer:

Last ned vår guide: Slik digitaliserer du reiseregninger

Fyll ut skjema og få tilgang