Abacus Visma Rapportering

Visma Rapportering og
Analyse - Selvbetjente
rapporter

Ønsker du en web basert rapporteringsløsning
som enkelt gir deg den informasjonen du ønsker?

Kontakt Oss

Abacus Visma Rapportering

Visma Rapportering og Analyse – Selvbetjente rapporter

Forretningssystemene dine er full av nyttige data, som kan
hjelpe til å optimalisere bedriftens ressurser, styre vareflyten og øke
lønnsomheten. Utfordringen er å hente ut og tyde disse dataene
på en slik måte at de kan brukes som styringsinformasjon.

Mange bedrifter opplever at de må bruke tid både på å tyde tallene til eget bruk, og til å hente ut rapporter eller nøkkeltall til andre som ikke har tilgang eller kompetanse til å gjøre det selv.

Med Visma Rapportering og Analyse kan alle i bedriften enkelt hente ut de tallene og de rapportene de behøver. Du velger hvem som skal ha tilgang, og hvilke tall og rapporter de skal ha tilgang til. Løsningen leveres med en rekke smarte standardrapporter som blant annet lar deg overvåke produktivitet, resultat og forbruk.

Fordeler med Visma Rapportering

    • Korrekt og lett tilgjengelig styringsinfomasjon hjelper bedriften til å ta hurtigere og bedre beslutninger
    • Nettbasert – rapporter og tall er tilgjengelig hvor som helst, når som helst
    • Enkelt brukergrensesnitt gjør at alle ansatte raskt finner tallene og rapportene de trenger

Slik fungerer løsningen:

Funksjonalitet

I Visma Rapportering kan informasjon presenteres ved hjelp av tabeller, matriser, grafikk eller formularer. Forskjellige presentasjonsmåter kan kombineres på en og samme rapport, avhengig av behov. Rapporten kan også presentere bilder, for eksempel et innscannet dokument fra Visma Dokumentsenter. Ved hjelp av funksjoner som ”drilldown” og ”drillthrough” kan du enkelt klikke deg ned i detaljene i en rapport. Ved hjelp av filterfunksjoner kan du enkelt begrense hvilke data som skal vises.

Analysemodul

Analysemodulen gir deg mulighet til å utforske dataene på en annen måte enn de mulighetene du har via forhåndsdefinerte rapporter. Basert på forhåndsdefinerte analysemodeller eller ”kuber” kan du ved hjelp av dra&slipp metoden (pivot tabell) selv sette sammen en analyse med de feltene du ønsker.

Store datamengder

På grunn av sin tekniske plattform er analysemodulen godt forberedt for å håndtere store datamengder uten og belaste produksjonsdatabasen. Analysemodellene som ligger i analysemodulen kan også benyttes som grunnlag for å bygge rapporter i rapporteringsmodulen. Dette kan være aktuelt i rapporter som baseres på store datamengder.

Integrert mot Visma sine løsninger

Visma Rapportering og Analyse henter tallene fra de Visma-systemene bedriftene benytter. Dette kan typisk være Visma Business/Visma Global, Visma Lønn og Visma SuperOffice/Visma CRM.