Ut i skyen
Gratis frokostseminar om digitalisering

Meld deg på her!

UT I SKYEN
GRATIS FROKOSTSEMINAR OM DIGITALISERING

Bli med på årets mest spennende frokostseminar

Vi får stadig høre at vi må digitalisere, effektivisere og automatisere vår bedrift. Men hvordan lykkes man egentlig med å flytte sin bedrift ut i skyen? Hva er suksesskriteriene, og hvilke hindrer møter man? Og ikke minst, hvordan påvirker hackerne vår digitale hverdag? 

Vi inviterer til spennende frokostseminar i mars! Mens du nyter kaffe og en matbit, vil du få høre om kunstig intelligens, sikkerhet og hacking i skyen, og hvor langt det norske næringslivet egentlig har kommet i digitaliseringsprosessen. I løpet av formiddagen vil du få vite mer om mulighetene for å effektivisere din bedrift gjennom å flytte dine IT-løsninger ut i skyen. Og hvordan reisen kan se ut – for din bedrift. 

Arrangementet er gratis. 

Her er det begrensede plasser, meld deg på HER!

Program

Kl. 08.00: Registrering

Kl. 08.30: «Trygge reiser til skyen»

Kl. 08.45: «Digital Index»

Kl. 09.30: Kaffepause

Kl. 09.45: «Fra serverrommet til kunstig intelligens»

Kl. 10.30: «Hvordan hackere opererer og hva det betyr for deg»

Kl. 11.15: Oppsummering / Avslutning

Sted og Dato:

Drammen:

Tirsdag 5.mars

Hotel Union Brygge

Tønsberg:

Onsdag 6.mars

Quality Hotel Tønsberg

Trondheim:

Onsdag 13.mars

Scandic Solsiden

Verdal:

Torsdag 14.mars

Scandic Stiklestad

Sandnes:

Tirsdag 19.mars

Scandic Forus

Stord:

Onsdag 20.mars

Stord Idrettspark

Joakim Lersbryggen- Visma Software 

«Digital Index 2018»

Joakim jobber i Visma.net Cloud Team hos Visma Software, og er en ekspert innen skybaserte ERP-løsninger. Han har jobbet i 12 år med ERP og andre administrative løsninger for små og mellomstore bedrifter. Joakim vil presentere Digital Index, en undersøkelse som tar pulsen på det norske næringslivet og hvor langt vi har kommet i digitaliseringsprosessen. Tallenes tale er klar, vi har et godt stykke igjen før vi kalle oss digitale. Han vil også presentere Visma sine skyløsninger, for en mer automatisert og effektiv arbeidshverdag.  

Kristoffer Faller, Salgssjef Abacus IT

«Trygge reiser til skyen»

Kristoffer er en energisk og engasjert sky-entusiast. Han elsker IT-løsninger som effektiviserer og automatiserer hverdagen for deg som jobber med ERP, logistikk, lønn/HR eller drift. Han har stor interesse for nye produkter og tjenester, og liker godt en utfordring. Kristoffer er den perfekte reiseleder dersom du ønsker å flytte dine IT-løsninger ut i skyen – helt eller delvis.

Oddvar Moe, Senior Security Consultant – TrustedSec

«Hvordan hackere opererer og hva det betyr for deg»

Oddvar jobber som senior sikkerhetskonsulent hos TrustedSec. Til daglig tester han IT-sikkerheten hos ulike bedrifter. Som Red Teamer forsøker han å etterligne trusler som finnes der ute. Målet er å utføre angrep uten å bli oppdaget. Oddvar har 18 års erfaring med IT og IT-sikkerhet, og er en tungvekter innen Microsoft-teknologi. I tillegg deler han aktivt sin kunnskap gjennom kurs, foredrag, blogging og sosiale medier.

Sven R. Nilsen – Daglig Leder / Partner, Abacus IT

«Fra serverrommet til kunstig intelligens»

Sven er den perfekte løsningsarkitekt innen IT-systemer og sier aldri nei til en teknologisk utfordring. Han jobber med alt fra jordbaserte løsninger, til IT-systemer i skyen. Og gjerne med integrasjoner mellom disse. Sven er opptatt av å få samspillet mellom ulike prosesser og systemer i bedriften til å fungere best mulig. Der andre ser begrensninger, ser Sven muligheter. 

Påmelding Frokostseminar